Fotografie

M’n liefde voor beeld en muziek ineen

Ik fotografeer mensen. Ik hou van mensen. Ik zie mooie dingen in iedereen en vind het heerlijk om dat uit te lichten. Het liefst fotografeer ik mensen die zich ergens op focussen, op andere mensen of op hun hobby of werk.

Wat heb ik te bieden?

Reportages voor particulieren
-Trouwreportages. Niks mooier dan de liefde in de ogen van 2 mensen op hun trouwdag en die van familie en vrienden om hen heen. En dat uurtje fotoshoot op de dag, maak daar vooral een heerlijk uurtje voor jullie tweeën van, een zeldzaam moment op de dag dat je bijna alleen bent. Een picknick die echt een picknick is bv, en niet “voor de foto”.
-Familiereportages. Ik kom goed tot mn recht als je me bv op een familiedag 1 a 2 uurtjes inhuurt tijdens een activiteit. Het maakt niet uit welke activiteit, de fruitpluktuin, de speeltuin, de kroeg, of iets super spannends ongewoons, net wat op jullie agenda staat. Ga er zelf helemaal fijn in op en laat mij de foto’s maar maken. Wat geposeerde groepsfoto’s mogen er naar wens achteraf gerust ook nog bij.
-Portretreportages particulier. Wat past bij jou? Ben je een stadsmens, een natuurmens? Wat doe je graag? Kunnen we daar een fotoshoot omheen verzinnen? Ook een close-up van je gezicht is mooier als je in je element bent. Het gaat me niet zozeer om de activiteit zelf.

Reportages voor je werk
-Portretreportages voor zakelijk/promotioneel gebruik. Waar is het voor en wat wil je uitdrukken? Zakelijke portretten zijn in mijn ogen vaak wat uit balans. Wij dames zitten wat vast in 2 uitersten qua beeldtaal: Enerzijds er zo benaderbaar en aantrekkelijk mogelijk uitzien, wat kan leiden tot té sexy foto’s die onvoldoende professionaliteit uitstralen. Anderzijds tot er zo professioneel mogelijk uitzien, wat kan leiden tot kilte en afstandelijkheid, waardoor de telefoon er niet bij gepakt wordt. En bij de heren heerst vaak het idee dat er niet gelachen mag worden, dat ze minder professioneel ogen als ze (glim)lachen. De hele bedoeling van zakelijke foto’s is meestal om benaderbaarder te worden op zakelijk vlak. Je wilt dus zowel uitstralen dat er professioneel op jou gebouwd kan worden als dat je daarvoor benaderd kunt worden. Ik denk hier graag in mee en het is mijn kracht hier tijdens de fotoshoot samen een goed evenwicht in te vinden.
-Reportages op de werkvloer. Wat is het hart, de identiteit van het bedrijf? Wat doen of maken jullie voor moois? Ik laat graag de visie zien, de samenwerking, het sociale aspect.
-Reportages van personeeluitjes, borrels, dagjes op de hei. Ik laat graag zien hoe fijn en/of inspirerend het was.

Spreekt mijn naturelle en warme stijl je aan, neem dan vrijblijvend contact op en laat me weten wat je voor ogen hebt qua reportage, qua beeld of qua effect. Ik denk graag met je mee.